2018-06-03 07:18:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Nagyon szereti a romantikát

Napi horoszkóp június 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön uralkodó planétája a Mars a Holddal egy együtt állást képez, ezért kissé ingerlékeny állapotban van, érzelmei szinte rugóra járnak. Türelmetlenségének ha megálljt tudna parancsolni, hatalmas teljesítményre lenne képes. Szinte mágnesként vonzza a hasonló lelkiállapotú egyéneket. Próbálja megőrizni hidegvérét és törekedjen kompromisszumra.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon, családi alapokon nyugvó, főleg biztonságra törekvő természete kerül előtérbe. A családi kaszát nem kis sikerrel ön kezeli, ezért ön nem pazarló, de nem is szűkmarkú, és most megengednek maguknak párjával egy nem túl drága, de luxus körülmények között eltöltött vasárnapot.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rengeteg lehetősége lesz ma a kommunikáció minden formájára, emberek közé kívánkozik, hogy megvitassa velük azokat a témákat, amik mostanában foglalkoztatják. Ma megértő hallgatóságra vágyik, amit minden bizonnyal meg is kap és derűsebbé válik a napja. Ne vesztegesse az idejét azonban értelmetlen fecsegésre.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön felett őrködő Hold, ma a Vízöntő jegyébe lépett és egy együtt állást alkot a Marssal, ami önt rendkívül kiszámíthatatlanná teszi, szerencsére Vénusz Istennő az ön jegyében áll még mindig és ellensúlyozza ezt az ingerlékenységét. Mindenesetre ma nem olyan könnyű önt szeretni, de nem tart sokáig, mert a Hold gyorsan halad, estefelé már ön is megnyugszik.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A hetedik sorsterületén áthaladó Hold és Mars konjunkció önt sem kíméli meg a párkapcsolati viharoktól. Reakciói hevesebbek lesznek, nyíltabban közeledik embertársaihoz, nem mintha ezzel valaha is lett volna problémája, de most a helyzet enyhén szólva pezsdítő lehet. Csak ne legyen ingerlékeny, annyira méltatlan ez önhöz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nehezen talál tartós kapcsolatában megnyugvást, mert elvárásai valószínűleg a fellegekben járnak. Ön nagyon szereti a romantikát, a felnagyított vágy inkább epekedéssé, az észszerűség határait átlépő késztetéssé válik, de ma partnere racionálisabb szinten mozog. Ne zsörtölődjön ezen, vállaljanak inkább egyenlő terheket, így mindenre jut elég idő.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön felett uralkodó Vénusz Istennő ma egy Plútó oppozícióban áll, ami kétélű kard, mert egyrészről biztosítja a mélyreható szenvedélyeket, de másik oldalon pedig képes érzelmi manipulációkat használni.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön hagyomány szerinti uralkodója, a Mars együttállást alkot a Holddal, ami most önt kissé dühödt állapotba hozza, különösen családtagjaival nem képes most kellemes hangnemet találni. Ennek valami olyan régmúlt elfojtott harag az oka, amit most valami jelentéktelen incidens váltott ki.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Aki bölcs, az kerüli a magamutogatást, mert az irigységet és féltékenységet vált ki, ma ön erre is rájön… Jelentősen felerősödnek az érzelmek is, inkább idealista formában és hajlamos az elmélkedő hangulatra. Igényli, hogy elszakadjon ma a világtól, talán egy csendes vízparti üldögélésre.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nehezen tudja kimutatni érzelmeit, ön nagyon mély érzésű, de valahogy ennek kifejezése ma akadályokba ütközik. Gátlásosság és aggódásra való hajlama ma eluralkodik önön, de szerencsére partnere már olyan jól ismeri önt, hogy ma békén hagyja, mert tudja ez a legjobb megoldás.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön jegyében ma a Mars és a Hold együttáll, ez most egy igazi fenegyereket csinál önből, ember legyen a talpán, aki ma önt megfékezi. Idegesség és érzelmi feszültség jelentkezik, heves természete miatt, ma hajlamos elhamarkodott rossz döntéseket hozni.

 


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma szüksége van visszavonulásra és némi magányra, ez a világtól való elvonulás önt testi-lelki értelemben erősíti. Ezt a jelenséget, a Hold átvonulása okozza a tizenkettedik sorsterületén, ami megmutatja, hogyan lehet a lélekhez jutni, aminél most önnek nincs nagyobb vágya.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: